THE 70s Party Praktisch

THE 70s Party Praktisch

The 70s Party praktisch is een geweldige manier om terug te gaan in de tijd en te genieten van de muziek, kleding en sfeer van de jaren 70. Het praktische gedeelte van zo’n feest is echter ook belangrijk om te overwegen. Hieronder vindt u een aantal nuttige tips om u naar het feest te krijgen en daar een geweldige tijd te hebben.

Rijden: Het is aan te raden om te carpoolen of een taxi te nemen naar het feest, omdat er meestal beperkte parkeergelegenheid is. Indien u toch met uw eigen auto komt, zorg dan dat u op tijd aankomt om een goede parkeerplek te vinden.

Wegwijzer: Zodra u bij het feest aankomt, zullen er pijlen worden aangegeven om u te helpen de weg naar de ingang te vinden. Houdt u er rekening mee dat het misschien druk kan zijn, dus plan op tijd uw reis.

In- en uitchecken: Bij de ingang van het feest zult u gevraagd worden uw ticket te tonen en uw naam en contactgegevens op te geven. Dit is voor de veiligheid en zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig kunt worden opgespoord in geval van nood.

Draag het juiste kostuum: De jaren 70 waren een tijd van uitbundige kleding, dus wees niet bang om te shinen en een opvallend kostuum aan te trekken!

Genieten: Bovenal moet u zich concentreren op het genieten van het feest en alle activiteiten die er worden aangeboden. Dans, praat met nieuwe mensen, luister naar de muziek en maak herinneringen voor het leven.

Met deze praktische tips zult u zeker een geweldige tijd hebben tijdens de 70s Party. Laat u meevoeren door de sfeer en geniet van elk moment!

Beleef de funky vibes van de jaren 70 op onze onvergetelijke ‘The 70s Party’. Dans op muziek voor goede doelen. Reserveer nu snel je tickets!

Den Brandt, Rotary, The 70s Party, Olivia Fund.

The 70s Party — 11 maart 2023 — Herentals — Praktisch — De Kapel

DE KAPEL

WOLSTRAAT 27

2200 HERENTALS

DEUREN OPEN 21:00